vrijdag 7 mei 2010

Zo Vader Zo Zoon(en)


Echt een jongens-gezin vormen wij, drie jongens in de leeftijd van 12, 9 en 4 jaar. Gezellig hoor, al die mannen zo thuis. Oke ik geef toe, ook wel eens niet hoor. Want zeker niets alle hobby's deel ik met ze en deze is er eentje van:

Vissen!
Daar ergens in het riet, zitten nog twee jongetjes verscholen...


Gelukkig was papa ook vrij deze week, het weer was redelijk droog en kon er gevist worden. Ik vind het vangen van visjes en ze weer terug doen in het water zielig, maar schijnt helemaal niet zo te zijn. De rust, oke, daar zie ik wel wat in... dus hou ik het daar maar even op, voor (mijn)mannen = dit ontspanning. Na een klein uurtje ga ik even kijken bij ze, natuurlijk gaat het picknickmandje vol sapkoffie-en-ietslekkers mee. Ze kijken er al naar uit als ik kom..voor het mandje. En daar zit ik dan, aan de waterkant met een bekertje koffie ;) Als moedereend met haar kuikentjes langs komt, kan ik ook heel even genieten:

 

Maar dan... bij het zien van het 'visvoer' is het bij mij snel gedaan..


Opeens geen trek meer, mandje daar achterlatend lekker met de jongste naar huis... even genieten van de rust daar, zolang ze nog aan het water zitten ;)


Heerlijk weekje vrij..
(en het is nog niet eens voorbij, tweede vakantieweekje komt eraan)

Groetjes, Sonja

5 opmerkingen:

 1. Wat een herkenning, al heb ik dan 1 zoon, en ook zo verzot op vissen...mama heeft er niks mee. Wel lief zeg dat je ze dan wat lekkers komt brengen, op hun mannen-ontspannings-uitje!
  Ook hier met de jongste nog een weekje vakantie, de oudste begint maandag weer met school. Hopelijk wat beter weer volgende week...??? Fijn weekend! Groetjes Hil

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt voor je berichtje op mijn blog.
  Vissen, tja, daar heb ik ook niks mee..maar ach, je houdt ze ermee van de straat, moet je maar denken. Leuk blog heb je, ben gelijk maar volger geworden.
  Fijn weekend,
  groetjes Renny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, erg he dat visvoer. De rommelmarkt was op het voetbalveld van WFB. best in de buurt. Is er bij jullie binnekort nog een rommelmarkt? Zielig van het hamstertje, inderdaad een heel kort leven. De kindertjes van mijn schoonzusje hebben ook moeten zingen voor het verzorgingstehuis. Vind ik erg leuk dat ze dat bij jullie doen.
  jij ook een hele fijne dag morgen.
  Groetjes van Ester

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Sonja ,
  bedankt voor je reactie op mijn blog .
  Wat een leuke foto's van je mannen, ik heb er ook niets mee met dat vissen maar er zijn meer die het doen en ik vind het wel stoer hoor om met wat voor weer het ook is de visspullen te pakken en gewoon te gaan .
  nou fijne week alvast , groetjes Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Sonja

  Leuk je reactie op mijn blog ! bedankt !

  Ik ga je volgen hoor.leuke blog ! ik zou het leuk vinden als je mij ook wil volgen......

  Lieve groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je berichtje.. Leuk!

Groetjes, Sonja