woensdag 5 mei 2010

Het regent.. het regent


Heerlijk genieten zeg, vakantie!! Lekker bijna twee weekjes vrij.. Werd ook wel even tijd voor een blog-update, het was bij mij nog Oranje-feest. Kun je wel zien dat alles een tandje lager gaat :) Nu viel het de eerste dagen wel een beetje tegen wat het weer betreft, wat een miezer regen en ook nog gewoon de hele dag door..! Voor Jeroen maakt het niet uit, regen of geen regen, gewoon kwart over 6 wakker. En goed ook, want zo zaten we de eerste morgen al vroeg aan de klei!


Het eerste loge-tje was ook al snel gearriveerd maandag, want standaard komt er in een vakantie een vriendje (van de oudste) logeren, liefst de eerste dag al.. en zo werd er al snel druk gebouwd met Lego. Dit blijft leuk he.. Het is momenteel wel behoorlijk oppassen, want in huis staan op veel strategische plekjes verschillende 'kampen' opgebouwd..


Maar het is er dan ook heelijk weer voor..

We zouden het bijna vergeten, maar zo zaten we er nog
geen 14 dagen geleden bij:


Brr, het lijkt wel najaar..
oke, nu even genoeg geweest over het weer!

Het is toch echt ergens goed voor geweest:Ben eigenlijk nooit echt 'fan' geweest van Geraniums, maar als je ze eens goed bekijkt.. zijn het eigenlijk hele mooie plantjes.. Waar komt de uitdrukking 'achter de geraniums' eigenlijk vandaan??Ohh kijk eens, dat wordt smullen over een paar maandjes..Het regent.. het regent...

Fijne vakantie allemaal!

3 opmerkingen:

 1. ooh mag ik ook een portie van die overheerlijke aardbeien
  En wat een heerlijk geknoei met die klei hé
  Ik vond het nooit een probleem hoor om met de kinderen te knutselen.
  geniet er nog maar even van die van mij gaan nu naar het vriendje!!! en niet om te kleien! ahahahah
  fijne week
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heerlijk dat er zo met de lego gespeeld wordt. Bij ons helaas niet. En zelf vond ik het vroeger geweldig om er mee te spelen, maar ja je kan niet alles overbrengen blijkbaar. de aardbeiplantjes zien er goed uit.
  Groetjes van Ester

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat heerlijk, al die lego! De kids willen hier niet meer met mama aan de knutsel,niet dat er minder om knutsel hoor ;-)
  Hier vandaag heerlijk weer gehad, ietwat frisjes maar zonnig! En nog steeds is het droog, voor zolang het duurt...
  Groetjes Hil

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je berichtje.. Leuk!

Groetjes, Sonja