Eigenlijk gun ik mezelf er geen tijd voor.. (manlief wel)
Maar sinds we iets anders probeerde naar aanleiding
van een artikel in de Telegraaf, ben ik verkocht!
Hieraan:
Zelfgemaakt..
Snijden, 5 minuutjes koken, uurtje afkoelen
en afbakken. Heerlijk..
Jo(e)ppie! en die vriendjes ...
... zullen vast weer blijven eten ;)
Fijne zondag allemaal..
Groetjes, Sonja
Ziet er heerlijk uit!
BeantwoordenVerwijderenGroetjes en een fijne zondagmiddag,
Rozmeen
Mmmm...ziet er niet verkeerd uit, al eet ik het zelden!
BeantwoordenVerwijderenLieve groet, Ingrid
Ziet er heerlijk uit ;)
BeantwoordenVerwijderenLieve groet, Miranda
Mmmmm
BeantwoordenVerwijderenO gut Sonja, je doet je naam geen eer aan, maar bakken kun je wel :) Ik heb ook nog zo'n frietsnijder achter in de kast staan, al 23 jaar #schaam, #bloos #schande ALS ik hem in ga wijden, maak ik er ook zeker zo'n verrukkelijk postje van, eet smakelijk!
BeantwoordenVerwijderenOh. heerlijk he, er gaat niets boven eigengemaakt. Daar zit pas echt smaak aan. Wij vonden in Holland de Agria's het lekkerst voor patat, lekker groot en lekker geel. Wij doen het hier ook elke zaterdag, maar nu met Yukon Gold, die zijn hier het lekkerst. Soms met het apparaatje en soms met het mesje. Groetjes Janet
BeantwoordenVerwijderenHeeerlijk mis echt een Hollands patatje special, heel binnenkort: maar waar heb je de patatmaker gekocht, gewoon bij blokker of zo :)
BeantwoordenVerwijderenKram/Marion