zaterdag 27 maart 2010

Strandkotje 40Vorig jaar was ik eens tegen dit strandkotje aangelopen...


Niet alleen dat , maar echt gekocht ook. Zag het al helemaal staan in onze tuin. Er zat alleen 1 maar-tje aan, het was een opknappertje. Hmm dat was iets minder, aangezien we al 8 jaar aan het verbouwen zijn en er alleen maar projectjes bij komen heb ik het idee...

Maar oke, nummer 40 werd netjes thuis gebracht en hebben het een plekje gegeven in de tuin. Nu het weer heerlijk voorjaar wordt en de tuin nodig een plan van aanpak nodig heeft, kwamen we tot de conclusie dat 'het' moest verhuizen. Wat is het dan handig dat deze kotjes net puzzeltjes zijn.
Alle onderdelen zijn voorzien van een nummer (44?).. en maar voorzien zijn van een paar schroefjes. Inmiddels zijn het wel minimaal 50 schroefgaatjes geworden, want vroeger (en nog steeds) werden ze iedere winter naar 'binnen' gehaald. Nu snap ik ook waarom, de verf is nl helemaal niet winterhard ;)  

Het verhuizen was zo gedaan.. tijd over voor een volgend klusje.
Jeroen wilde maar al te graag helpen en een mooie tekening maken..
Dat viel toch een beetje tegen, alleen maar wit en ging gauw verder met zijn eigen project: een touw een tractor en veel knopen ;)Ondertussen:


Nog niet helemaal klaar..maar wat een verschil.


Aan het na-genieten van een heerlijk klusdag.

~Een heel fijn weekend~


2 opmerkingen:

  1. Heee, ik had een reactie geschreven, maar nu zie ikhem niet.. dan nog maar es: Leuk je strandkotje, veel werk verricht!? Staat echt deco hoor! en zijn de knopen al uit het touw inmiddels?
    groetjes,
    Wilmi

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey... wacht eens even! Is dat niet het kotje wat ik vorig jaar gefotografeerd heb op de beurs in... Hellevoetsluis? ;o)

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je berichtje.. Leuk!

Groetjes, Sonja